Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Fruitige en smeuïge blauwschimmelkaas.
Gerijpt in veenbessen, gewassen met wijn.
Afkomstig van de regio Treviso, Italië.
De kaas wordt tijdens zijn rijping gewassen met een lokale wijn, de Raboso Passito.
Daarna rijpt hij nog verder met kwalitatieve veenbessen.
Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, fermenten, stremsel, Rabosto Passito wijn, veenbessen
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, fermenten, stremsel, Rabosto Passito wijn, veenbessen
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C