Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een van de alleroudste koolsoorten.
Je kan ze rauw, en gemarineerd eten zoals in de befaamde Angelsaksische coalslaw.
Bij ons is gesnipperde en kort gekookte witte kool, en vermengd met béchamelsaus, een van de meest populaire bereidingen op winterse dagen.
Niet alleen geweldig bij een braadworst maar ook bij een stukje gebakken of gepocheerde vis.
Lekker rauw in salades.
Warm in stoemp of witte saus.
Warm bereid krijgt deze kool een licht zoete toets.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.