Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Peperachtig en intens van smaak.
Lekker in soep, als garnituur en in stoemp, bij vis, of om pesto van te maken.
Al sinds 1937 teelt de familie Bouillart op traditionele wijze waterkers.
Omdat de plantjes veel water nodig hebben om te groeien, is de IJsevalei de ideale omgeving: bovenaan het veld van onze partner ontspringt een bron die de waterkers van puur water voorziet. Walter Bouillart oogst de groenten handmatig met een mes, maakt ze schoon en bindt ze tot busseltjes.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.