Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Sappige hoevekip met een dun, krokant en zeer smaakvol korstje.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: hoevekip, sjalot, Kippenkruiden kip à spit (zout, peper, nootmuskaat, foeli, paprika, curry)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Plaats de kip in de braadzak gedurende 45 minuten in een heteluchtoven van 160 °C
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: hoevekip, sjalot, Kippenkruiden kip à spit (zout, peper, nootmuskaat, foeli, paprika, curry)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Plaats de kip in de braadzak gedurende 45 minuten in een heteluchtoven van 160 °C
Bewaren bij:4°C