Gevuld kalkoenfiletgebraad
Beschikbaar van 14/12 tot 31/12
Beschikbaar van 14/12 tot 31/12

Gevuld kalkoenfiletgebraad

  • Art. Nr.: 1269
  • 3480 /kg
  • € 34,80 / kg
± 1.0 kg

Voor 4 personen: +/- 1 kg
De vulling bevat een mengeling van zuiver kalkoen- en varkensgehakt, pistache, ui, paddenstoelen, peterselie, truffelsap en cognac.
Wijntip: Bauer Poltl.
Lekker met: kroketten, veenbessensaus, paddenstoelen, witloof.

  • Herkomst Frankrijk

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek 13/12
CRU Gent 13/12
CRU Groenplaats 13/12
CRU Overijse 13/12

Ingrediënten: 87% kalkoen, 6% keelspek, champignons, ajuin, SOJAbloem, PISTACHEnoten, cognac, TARWEbloem, gejodeerd zout, gist, SPELTzuurdesem, enzymen, emulgator (E471), meelverbeteraar (E300), zout, dextrose, specerijen, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, zuurteregelaar (E327, E262), suiker, voedingszuur (E330), ui, antioxidant (E300, E301), truffelsap, EI, conserveermiddel (E202), peterselie

Per 100gr/ml

  • Energie 523 kJ
    (125 kcal)
  • Totaal vetten 3.7 g
  • Verzadigde vetten 1.1 g
  • Totaal koolhydraten 1.8 g
  • Suikers 0.4 g
  • Vezels 0.2 g
  • Eiwitten 20.9 g
  • Zout 0.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

spelt
noten
pistache
soja
gluten (tarwe)
eieren

Bereidingswijze

Kerntemperatuur: 75 °C

 

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: 87% kalkoen, 6% keelspek, champignons, ajuin, SOJAbloem, PISTACHEnoten, cognac, TARWEbloem, gejodeerd zout, gist, SPELTzuurdesem, enzymen, emulgator (E471), meelverbeteraar (E300), zout, dextrose, specerijen, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, zuurteregelaar (E327, E262), suiker, voedingszuur (E330), ui, antioxidant (E300, E301), truffelsap, EI, conserveermiddel (E202), peterselie

  • Energie 523 kJ
    (125 kcal)
  • Totaal vetten 3.7 g
  • Verzadigde vetten 1.1 g
  • Totaal koolhydraten 1.8 g
  • Suikers 0.4 g
  • Vezels 0.2 g
  • Eiwitten 20.9 g
  • Zout 0.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

spelt
noten
pistache
soja
gluten (tarwe)
eieren
Bereidingswijze

Kerntemperatuur: 75 °C

 

Bewaren bij:

4°C

Lees ook:

Gevuld gevogelte bereiden
Bereidingswijze | Feestgerechten

Gevuld gevogelte bereiden

Lees meer
Lees meer