Het rundvlees op onze markt komt van dieren die gekweekt worden door partners met dezelfde CRU-waarden: respect voor dier en natuur, maar ook passie voor de stiel. Dat gaat van het voeder dat ze krijgen, rassen met zuivere karaktereigenschappen tot het natuurlijk moederinstinct en kalven op natuurlijke wijze.

Het resultaat is buitengewoon mals en sappig vlees. Gewoon een eenvoudig en puur product in al zijn rijkdom.

Volgende rassen rundvlees vind je op onze markt, afhankelijk van het actuele aanbod.

Blonde d’Aquitaine
  • Herkomst: normaal afkomstig van Zuid-West Frankrijk, maar voor CRU komt deze van België.
  • Smaak en textuur: mals en mager vlees, fijndradig en sappig. Dieprood van kleur met een laag vetpercentage.
  • Mogelijke snitten: chateaubriand, entrecôte, filet puur, lende, steak
Ontdek het aanbod Blonde >

Voeg Chateaubriand toe aan favorieten
Chateaubriand
Chateaubriand ± 200 gr 3750/kg € 37,50 / kg
Chateaubriand
Voeg Ribeye toe aan favorieten
Ribeye
Ribeye ± 500 gr 4150/kg € 41,50 / kg
Ribeye
Voeg Rumpsteak toe aan favorieten
Rumpsteak
Rumpsteak ± 200 gr 2980/kg € 29,80 / kg
Rumpsteak
Voeg Lende toe aan favorieten
Lende
Lende ± 500 gr 3990/kg € 39,90 / kg
Lende
Angus
  • Herkomst: Aberdeen, van nature een Schots ras. Bij CRU komen de Angus runderen uit Ierland, omdat daar momenteel de beste genetica te vinden is.  
  • Smaak en textuur: rijke vetmarmering, mals vlees met intense smaak. Het vlees heeft eerder grovere vezel en blijft sappig tijdens bakken.
  • Mogelijke snitten: bavette (skin-pack), onglet (skin-pack), côte à l’os (skin-pack), dunne lende (skin-pack), picanha en rib eye (skin-pack)
Ontdek het aanbod Angus >

Voeg Angus Dunne lende (Skin-pack) toe aan favorieten
Angus Dunne lende (Skin-pack)
Angus Dunne lende (Skin-pack) ± 300 gr 4950/kg € 49,50 / kg
Angus Dunne lende (Skin-pack)
Voeg Angus Picanha toe aan favorieten
Angus Picanha
Angus Picanha ± 250 gr 3950/kg € 39,50 / kg
Angus Picanha
Voeg Angus Rib Eye (Skin-pack) toe aan favorieten
Angus Rib Eye (Skin-pack)
Angus Rib Eye (Skin-pack) ± 300 gr 4950/kg € 49,50 / kg
Angus Rib Eye (Skin-pack)
Hereford
  • Herkomst: een ras uit Zuid-West Engeland. Bij Cru komen de Hereford runderen uit Ierland, omdat er momenteel de beste genetica te vinden is 
  • Smaak en textuur: romig en uitzonderlijk mals door de vetmarmering. Vlees met volle, intense smaak.
  • Mogelijke snitten: dunne lende (skin-pack), rib eye (skin-pack)
Ontdek het aanbod Hereford >

Voeg Hereford Rib Eye (Skin-pack) toe aan favorieten
Hereford Rib Eye (Skin-pack)
Hereford Rib Eye (Skin-pack) ± 300 gr 4950/kg € 49,50 / kg
Hereford Rib Eye (Skin-pack)
Voeg Hereford Dunne lende (Skin-pack) toe aan favorieten
Hereford Dunne lende (Skin-pack)
Hereford Dunne lende (Skin-pack) ± 300 gr 4950/kg € 49,50 / kg
Hereford Dunne lende (Skin-pack)
Limousin
  • Herkomst: een ras afkomstig van de Franse provincie Limousin (midden-Frankrijk).
  • Smaak en textuur: uitgebalanceerde smaak, eerder mager en fijndradig vlees.
  • Mogelijke snitten: contrefilet (gerijpt), rib eye (gerijpt)
Ontdek het aanbod Limousin >

Voeg Rib Eye Limousin gerijpt toe aan favorieten
Rib Eye Limousin gerijpt
Rib Eye Limousin gerijpt ± 500 gr 6900/kg € 69,00 / kg
Rib Eye Limousin gerijpt
Voeg Lende Limousin gerijpt toe aan favorieten
Lende Limousin gerijpt
Lende Limousin gerijpt ± 500 gr 6300/kg € 63,00 / kg
Lende Limousin gerijpt
Salers
  • Herkomst: een ras uit de Franse regio Cantal (rond de stad Salers). 
  • Smaak en textuur: helderrood vlees met lichte vetmarmering, zeer intens sappig en mals.
  • Mogelijke snitten: contrefilet (gerijpt), rib eye (gerijpt) en côte à l'os (gerijpt)

Aubrac
  • Herkomst: een ras afkomstig van Aubrac, gelegen in Zuid-Frankrijk. 
  • Smaak en textuur: donkerrood vlees, mals en sappig. Kruidig en verfijnd van smaak.
  • Mogelijke snitten: contrefilet (gerijpt), rib eye (gerijpt).
Ontdek het aanbod Aubrac >

Voeg Rib Eye Aubrac gerijpt toe aan favorieten
Rib Eye Aubrac gerijpt
Rib Eye Aubrac gerijpt ± 500 gr 6900/kg € 69,00 / kg
Rib Eye Aubrac gerijpt
Voeg Lende Aubrac gerijpt toe aan favorieten
Lende Aubrac gerijpt
Lende Aubrac gerijpt ± 500 gr 6300/kg € 63,00 / kg
Lende Aubrac gerijpt
Simmentaler
  • Herkomst: een ras afkomstig van de valleien rond Bern, Zwitserland. 
  • Smaak en textuur: dieprode kleur met redelijke vetmarmering. Zacht en fijn van smaak, mals en sappig. 
  • Mogelijke snitten: contrefilet (gerijpt), rib eye (gerijpt) en côte à l'os (gerijpt).

Voeg Rib Eye Simmenthaler gerijpt toe aan favorieten
Rib Eye Simmenthaler gerijpt
Rib Eye Simmenthaler gerijpt ± 500 gr 6900/kg € 69,00 / kg
Rib Eye Simmenthaler gerijpt
Holstein
  • Herkomst: van oorsprong een Nederlands runderras, nu wijdverspreid. Het Holstein-vlees van bij CRU is nog steeds van Nederlandse afkomst.
  • Smaak en textuur: vlees heeft eerder een grovere vezel en mooie vetmarmering. Romige, volle smaak, mals en sappig vlees.
  • Mogelijke snitten: contrefilet (gerijpt), rib eye (gerijpt).
Ontdek het aanbod Holstein >

Voeg Rib Eye Holstein gerijpt toe aan favorieten
Rib Eye Holstein gerijpt
Rib Eye Holstein gerijpt ± 500 gr 7900/kg € 79,00 / kg
Rib Eye Holstein gerijpt
Voeg Lende Holstein gerijpt toe aan favorieten
Lende Holstein gerijpt
Lende Holstein gerijpt ± 500 gr 7300/kg € 73,00 / kg
Lende Holstein gerijpt
Rubia Gallega
  • Herkomst: Afkomstig van Galicië in het Noordwesten van Spanje.
  • Smaak en textuur: kruidige en intense smaak. Mals en boterachtig vlees met veel vetmarmering. Smaakvol en erg sappig.
  • Mogelijke snitten: contrefilet (gerijpt), rib eye (gerijpt).
Ontdek het aanbod Rubia Gallega >

Voeg Lende Rubia gerijpt toe aan favorieten
Lende Rubia gerijpt
Lende Rubia gerijpt ± 500 gr 8500/kg € 85,00 / kg
Beperkt
Lende Rubia gerijpt
Voeg Rib Eye Rubia gerijpt toe aan favorieten
Rib Eye Rubia gerijpt
Rib Eye Rubia gerijpt ± 500 gr 9200/kg € 92,00 / kg
Beperkt
Rib Eye Rubia gerijpt