Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ook afwisseling is troef, want je vind op onze schotel vier soorten gerookte vis met elk een uniek aroma.
Ideaal als aperitief, voorgerecht, lichte maaltijd of als deel van een brunch…
Zalm uit de Faeröer eilanden is gedurende acht uur koud gerookt met beukenhout en stro.
Zo wordt de fijne en delicate smaak van de zalm verstrekt.
De hoogwaardige Groenlandse heilbot wordt handmatig ingewreven met zout en rust dan drie uur.
Het zout wordt afgespoeld en de vis wordt even gedroogd.
Daarna rookt de heilbot zo’n zestal uur.
De hoogwaardige, handgefileerde paling wordt boven een knisperend houtvuur van eiken- en beukenhout gerookt. Dit brengt de juiste combinatie en intensiteit van smaken met zich mee.
De verse forel wordt kort gezouten in een pekeloplossing en meteen erna gerookt met beukenhout. Dit zorgt voor een zuivere en toch zachte rooksmaak.