Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een kakelvers zachtgekookt eitje, gepaard met ‘soldaatjes’ van ons ovenverse desembrood, voeg extra smaak toe met boter van Bordier en ... dippen maar!
Heidi's hoeve-eieren liggen 's ochtends nog in het nest in Pittem, de dag erop al in je Cru-versmarkt. Verser bestaat niet!
De delicaat gerookte, handgesneden zalm van Maison Fumée smaakt boterzacht op een knapperige toast van ons desembrood.
Werk het af met een toeje zure room, een draai van depepermolen en een streepje olijfolie met citroen van Azada.
Onze crèmekoek gemaakt van heerlijk luchtig en krokant bladerdeeg, gevuld met dagverse, huisbereide crème pâtissière. Gemaakt met de allerbeste vanille uit Madagaskar.