Couscoussalade met kerstomaatjes

Recept: Couscoussalade met kerstomaatjes

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 300 g handgerolde couscous
  • 240 ml Belfond groentefond
  • 1 bokaal kerstomaten "Al Naturale" 350gr
  • Messiniako extra virgin olijfolie
  • Platte peterselie
  • Peper en fleur de sel

Hoe ga je te werk?

  • Giet de kerstomaten af en bewaar het vocht.
  • Breng de groentefond en het vocht van de kerstomaatjes samen met een snufje zout aan de kook en kook de couscous gaar volgens de kooktijd op de verpakking.
  • Giet de couscous af.
  • Snij de kerstomaatjes in twee en voeg ze toe aan de couscous.
  • Werk af met olijfolie en kruid naar smaak met peper en fleur de sel. Meng er nog wat fijngehakte platte peterselie door.

Ideaal als bijgerecht. Wil je er toch een volwaardige lunch van maken? Werk af met feta of grillkaas.